TAKPLAST

 

Halleplattan är ett av marknadens mest prisvärda takmaterial för dig som vill bygga enkelt utan att tumma på kvaliteten. Halleplattan är marknadens enda glasfiberarmerade polyesterplatta som är tillverkad i Sverge för ett tufft allvädersklimat. Halleplattan skyddas av en ytfolie med extremt stor UV-skyddsfaktor som gör taket långlivat och lätt att hålla rent.
De goda mekaniska egenskaperna och ljusgenomsläppningsförmågan gör att materialet i Halleplattan håller sig snyggt år efter år. Halleplattan är därför ett solklart val för dig som skall bygga altan eller carport. Samtidigt får du ett lätthanterligt material som gör vägen kortare mellan idé och färdigt bygge.

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Tel: 018 – 444 01 70

E-mail: info@vettsta.se

Vardagar och helger 8 – 20

 

 

Färger

Opal och transparent.

Mått

Halleplattan har en totalbredd på 1140 mm (1100 mm täckande bredd, skarven tar 40 mm). Levereras i längder från 2 meter i jämna halvmetrar upp till 6 meter.

Tålighet

Glasfibermatta med 450 g armering per kvadratmeter vilket gör materialet mycket hållbart och förhindrar sprickbildning vid minusgrader. Klarar temperaturer över 70°C.

UV-skydd

Ytan är belagd med en skyddande UV-film speciellt utvecklad för att förhindra att plattan gulnar och bryts ned.

Typgodkänd

Typgodkännande 4345/86 som uppfyller brandkraven för taktäckning enligt Boverkets Byggregler BFS 1993:57 och Regelsamling 2006. Typgodkänd, övervakas kontinuerligt av SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Tjocklek

1,0 mm.

Ljustransmission

opal 60%, transparent 85%.

Garanti

15 år*.

Profilering

Patenterad skarv

Halleplattan har en unik, patenterad skarv som gör monteringen mycket enkel.
Skarven blir helt läckagefri och utan fula smitsansamlingar.